Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά σε ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

1484394462
1484394462

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Ευθύνη», που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στον χαιρετισμό της, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, είπε:

 «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τις συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις, και είναι μέσα στα σχέδιά της αυτές να ενισχυθούν και να ενδυναμωθούν, μέσω διαφόρων χρηματοδοτικών  προγραμμάτων.

Παραμένει προτεραιότητα η σταθεροποίηση του οικονομικού περιβάλλοντος και ταχύτατα να κινηθούμε στην κατεύθυνση εκείνη που θα μας δώσει η δυνατότητα να άρουμε ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών βαρών των επιχειρήσεων.

Σε ότι αφορά την ημερίδα, που σχετίζεται με την προστασία που παρέχει η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, θέλω να τονίσω, ότι οι χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί που παρέχουν προστασία και λειτουργούν ως «ζώνες ασφάλειας» στις επιχειρήσεις, είναι πλέον απαραίτητοι, ειδικά σε αυτή την περίοδο  του αναβρασμού, των ανακατατάξεων και των αναπροσαρμογών.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να νέους βρουν τρόπους συνεργασίας και συνδυαστικής

 ασφαλιστικές συνεργασίες είναι άξιες προσοχής και εφαρμογής».

 

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου & Video ομιλίας της ΥΜΑΘ στο YouTube
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην ΚΟ των Αν. Ελλήνων