Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά συναντήθηκε με το ΔΣ της ΔΕΘ

1484394683
1484394683

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για τις επικείμενες δράσεις του Οργανισμού, αλλά και για τους στόχους της ΔΕΘ.

Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα παρακάτω:

Η νέα Συγκυβέρνηση αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία που έχει η  Διεθνής Έκθεση για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού εμπορίου. Με τη βοήθεια της ΔΕΘ αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, καθώς χιλιάδες είναι οι επισκέπτες και οι εκθεσιαζόμενοι από χώρες του εξωτερικού που μέσω της Έκθεσης αποκτούν επαφές και δεσμούς με το ελληνικό εμπόριο.

Θεωρούμε, ότι ο τρόπος λειτουργίας και η οργάνωση της ΔΕΘ-Hellexpo είναι ένα πολύ καλό υπόδειγμα για αυτά που πρέπει να πετύχουν οι άλλες διευθύνσεις και οργανισμοί της χώρας μας. Εκτιμάμε βαθύτατα το έργο και τα επιτεύγματα της Διοίκησης, που έχει καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα, λειτουργώντας μάλιστα με ιδιωτικούς οικονομικούς πόρους, αποτελώντας πηγή εσόδων και όχι εξόδων για το ελληνικό κράτος.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά με τον Γενικό Πρόξενο της Σερβίας, κ. Sinisa Pavic
Επόμενο άρθροΗ Υφυπουργός ΥΜΑΘ σε εκδηλώσεις στο Κιλκίς και στη Δράμα