Γ. Ορφανός “Το 2015 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα”

1484394860
1484394860

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργο Ορφανό, φορείς και σύλλογοι, ενόψει της έλευσης του νέου έτους.

 Η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ΣΣ) πέρασε πρώτη το κατώφλι του Διοικητηρίου και ακολούθησαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Θεσσαλονίκης «Άγιο Πνεύμα», η φιλαρμονική ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) και αντιπροσωπεία της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ευχήθηκε το 2015 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα. «Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια δοκιμασία για όλους μας, τις εκλογές. Ευελπιστώ η επιλογή των πολιτών να δώσει διεξόδους και λύσεις ώστε στη συνέχεια να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα μας», τόνισε ο κ. Ορφανός. 

                                                                                                                                                                                                       Εξάλλου, αύριο, Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη δοξολογία για το νέο έτος που θα τελεστεί στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο ΥΜΑΘ, όπου θα ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά. 

 

Προηγούμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικες ευχές στο ΥΜΑΘ