Συνεργασία ΥΜΑΘ-ΠΕΔΚΜ για τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης

1484395294
1484395294

Στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ ΥΜΑΘ και ΠΕΔΚΜ, συμφώνησαν ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός και ο νέος πρόεδρος της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο ΥΜΑΘ, ο κ. Ορφανός συνεχάρη το δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την επιτυχία του στις πρόσφατες εκλογές της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας. «Ο κ. Κυρίζογλου με ενημέρωσε για τον σχεδιασμό που έχει η παράταξη του και ο ίδιος ώστε θέματα που απασχολούν τους δήμους να βρούνε λύσεις και απαντήσεις», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και σημείωσε πως θα υπάρξει διαρκής συνεργασία με την ΠΕΔΚΜ.

«Το ΥΜΑΘ θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο δήμαρχος και πρόεδρος και εμείς  από την πλευρά μας ότι σχεδιασμό έχουμε που να αφορά τους δήμους, θα το συζητάμε με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να υπάρχει μια κοινή κατεύθυνση. Είναι φανερό ότι οι δήμοι βρήκαν ένα καλό καπετάνιο», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

Από την πλευρά του, ο κ. Κυρίζογλου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ ΠΕΔΚΜ και ΥΜΑΘ. «Η συζήτηση που έγινε διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Ορφανός είναι γνώστης των ζητημάτων της αυτοδιοίκησης. Θα έχουμε  μία συνεργασία για το καλό της αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου.    

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Κοινωνική υπόθεση η αντιμετώπιση του φαινομένου του εθισμού στο διαδίκτυο”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Να αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια και να πορευτούμε με γνώμονα το καλό της χώρας”