Γ. Ορφανός “Υποχρέωση της Πολιτείας η εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας”

1484395312
1484395312

Την πεποίθηση ότι η λειτουργία και η οικονομική στήριξη των δομών υγείας αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη των εργασιών του 2ου συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Βελτιστοποίησης της θεραπείας των Νευρολογικών Ασθενειών με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στη Νευρολογία και στα συναφή πεδία», ο κ. Ορφανός επισήμανε πως Πολιτεία και κοινωνία θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

«Με τον τρόπο αυτό, καλλιεργούμε την έννοια της αλληλεγγύης και διαμορφώνουμε συνθήκες κοινωνικής συνοχής», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. Επιπλέον, ο κ. Ορφανός χαρακτήρισε το συνέδριο «σημαντικό γεγονός», καθώς, όπως σημείωσε, συμμετέχουν δεκάδες Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.

«Εκτός από το επιστημονικό ενδιαφέρον που υπάρχει σχετικά με την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην αντιμετώπιση διαφόρων νευρολογικών παθήσεων και διαταραχών, αναδεικνύεται και η Θεσσαλονίκη ως συνεδριακός προορισμός», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. 

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού για την πρόσληψη αναπληρωτών καθηγητών ειδικής φυσικής αγωγής
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σημαίνει ψήφος στη σταθερότητα της χώρας”