Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

1484396226
1484396226
Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στην 113 Πτέρυγα Μάχης παραβρέθηκε σήμερα (Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.


Ο Υπουργός παραβρέθηκε στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων.
«Σήμερα όλοι οι Έλληνες γιορτάζουμε την Πολεμική μας Αεροπορία και αποδίδουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους “αετούς” του ουρανού μας που θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, γράφοντας το όνομά τους στις ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας. Τιμούμε τη μνήμη όλων εκείνων που, αψηφώντας τον κίνδυνο, έδωσαν τη δική τους μάχη στους αιθέρες για την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Οι ήρωες μένουν αθάνατοι. Αιωνία η μνήμη όσων τίμησαν την Ελλάδα με τη ζωή τους» δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Καράογλου.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “SOPHIA ANTIPOLIS” ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ζ.Κ.
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΝΩ-ΚΑΤΩ’ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ