ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

1484396230
1484396230

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Διοικητήριο πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2013) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τα εγκαίνια του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, υποδέχτηκε τον κ. Ανδριανό και αφού τον ενημέρωσε για την πρόσφατη απονομή τιμητικών διακρίσεων που πραγματοποιήθηκε στο ΥΜΑΘ προς τιμήν των βετεράνων καλαθοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης, έθεσε υπόψη του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, θέματα αθλητικών υποδομών στη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και ζητήματα που άπτονται της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

«Η Θεσσαλονίκη του πολιτισμού, η αθλητομάνα Βόρεια Ελλάδα έχει κάνει πολλές φορές περήφανη την πατρίδα μας» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας πως η Πολιτεία καλείται να δει με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών, καθώς «για τους Μακεδόνες και τους Θράκες οι δυο αυτοί τομείς δεν είναι μόνο παράδοση αλλά και προοπτική».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Ανδριανός ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη θερμή υποδοχή και επισήμανε ότι η Πολιτεία έχει στο επίκεντρο της προσοχής της τη Βόρεια Ελλάδα που, όπως είπε, «γεννά»  πολιτισμό και πρωταθλητές.

«Στη Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχουν πολλοί δραστήριοι σύλλογοι και σωματεία που λειτουργούν ως “κυψέλες” πολιτισμού και αθλητισμού. Οι Βορειοελλαδίτες να είναι σίγουροι ότι στο μέτρο του δυνατού, θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές τους για προβολή του πολιτιστικού δυναμικού της περιοχής και θα στηρίξουμε τον αγώνα των αθλητών για διακρίσεις» κατέληξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “SOPHIA ANTIPOLIS” ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ζ.Κ.