ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Το πρόγραμμα του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, το Σάββατο 02 Νοεμβρίου και την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2013, είναι το εξής:
Σάββατο 02  Νοεμβρίου 2013
-Στις 09.30 ο κ. Καράογλου θα χαιρετίσει τις εργασίες του 5ου Πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και ανάπτυξη-Next Generation: Γεωργία-Τουρισμός-Ανθρώπινο Δυναμικό», που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ στο ξενοδοχείο «Porto Palace».
-Στις 10.30 θα επισκεφθεί τα Κουφάλια όπου, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, θα σταθμεύσει η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας του «Θεαγένειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία σε γυναίκες του Δήμου Χαλκηδόνας να κάνουν δωρεάν κλινική εξέταση και μαστογραφίες.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΥΜΑΘ πραγματοποιείται με τη βοήθεια του «Θεαγένειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκηδόνας και το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.
-Στις 12.00 θα χαιρετίσει την εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος δωρεάν προληπτικών εξετάσεων που θα υλοποιήσει ο Κεντρικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

-Στις 20.00 στο πλαίσιο του 5ου Πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και ανάπτυξη-Next Generation: Γεωργία-Τουρισμός-Ανθρώπινο Δυναμικό», ο Υπουργός θα βραβεύσει μια καινοτόμα επιχείρηση που δραστηριοποιείται εκτός Θεσσαλονίκης.
-Στις 20.30 ο κ. Καράογλου θα παραστεί στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Κεντρικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2013
-Στις 09.00 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί τις Σέρρες για να παραστεί στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων και στο τρισάγιο του αειμνήστου Μητροπολίτη Σερρών Κυρού Μάξιμου.
-Στις 11.00 θα επισκεφθεί τη Χαλάστρα όπου οι γυναίκες του Δήμου Δέλτα θα μπορούν να επισκέπτονται την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας του «Θεαγένειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και να κάνουν δωρεάν κλινική εξέταση και μαστογραφίες.
-Στις 12.00 θα παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Κεντρικός Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» για την «ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας».
-Στις 12.30 ο κ. Καράογλου θα απονείμει βραβείο στον 24ο Διαγωνισμό φιλοτέχνησης σχεδίου κοσμήματος με θέμα: «Θαλασσογραφίες». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 28ης διεθνούς έκθεσης «Kosmima».
Αμέσως μετά ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα αναχωρήσει για τη Νίκαια της Γαλλίας. Εκεί, μαζί με τον Πρόεδρο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Δημήτρη Λακασά, θα επισκεφθούν επιχειρηματικά πάρκα και αντίστοιχες ζώνες καινοτομίας στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού διακρατικού έργου «Managing and governing Innovative Industrial Areas» (MER).

 

Προηγούμενο άρθροO ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ 12ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Επόμενο άρθροΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ