ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΣΤΟ ΥΜΑΘ

ypes press002
ypes press002
Συνάντηση με τον πρόεδρο της αμερικανικής εταιρείας «Hilux and Sound Off» (USA) κ. Μark Litke και τον Marketing Director  του κινεζικού ομίλου « FOXCONN» κ. Eric Cho, που δραστηριοποιούνται στις υψηλές τεχνολογίες, θα έχει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09.30 στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Οι εκπρόσωποι των δυο επιχειρηματικών κολοσσών, με κύκλο εργασιών 108,3 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2012, θα αναπτύξουν στον Υπουργό το επενδυτικό τους πλάνο για συνεργασία με ελληνική κατασκευαστική εταιρεία φωτιστικών, η οποία δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη.
Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται ακόμη ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «DASTERI A.E.», κύριοι Γιάννης και Βασίλης Δαστερίδης, η εταιρεία των οποίων θα αναλάβει τη διεκπεραίωση όλου του επενδυτικού πλάνου της «Hilux» και της «FOXCONN» στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΝΩ-ΚΑΤΩ’ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ