ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

ypes press002
ypes press002
«Πριν από ένα χρόνο ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να τα αλλάξουμε όλα. Να βάλουμε ένα τέλος στη στασιμότητα, στην οπισθοδρόμηση και σε όλα εκείνες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης που κρατούν την πατρίδα μας όμηρο του χθες και της αδιαφάνειας.
Δεν ζήτησε να υπάρξει μια κυβέρνηση που απλώς θα διαχειρίζεται την εξουσία, αλλά το σχηματισμό μιας κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ευθύνης που θα τολμήσει να πάει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει.
Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τολμηρές, αποφασιστικές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες ήδη προωθούμε.
Μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν τέλος στο μεγάλο και αναποτελεσματικό κράτος του σήμερα, μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν την πατρίδα μας στο δρόμο του αύριο και θα ανακτήσουν την αξιοπιστία της πολιτικής στην Ελλάδα.
Για αυτό και αποτελεί εθνικό μας χρέος να τολμήσουμε.
Να μην υποκύψουμε σε νοσηρές νοοτροπίες, να μην αυτοεγκλωβιστούμε σε υποκριτικές συμπεριφορές, να σπάσουμε τις αλυσίδες, να επαναφέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα.
Η Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της προόδου και της συνεργασίας».

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ