TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΕΥ SHOW 2012

ypes press002
ypes press002
Με δυο εκδηλώσεις θα συμμετέχει το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης στο «Money Show 2012», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (ξενοδοχείο Hilton) την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.
Εντός του ξενοδοχείου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα εκτίθενται για πρώτη φορά στην Αθήνα το πρωτόκολλο παράδοσης της Θεσσαλονίκης στον Ελληνικό Στρατό, η πρώτη ελληνική σημαία που υψώθηκε στο Λευκό Πύργο μετά την απελευθέρωση της πόλης το 1912, καθώς και πλήθος φωτογραφιών από τις επετειακές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΥΜΑΘ από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.
Η πρώτη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012. Ως θέμα θα έχει: «Ανάπτυξη-εξωστρέφεια-επενδυτικές ευκαιρίες στη Μακεδονία και τη Θράκη» και κατά σειρά  θα κληθούν να μιλήσουν για αυτό οι: Ανδρέας Ανδρεάδης (Πρόεδρος Συνδέσου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), Κωνσταντίνος Μίχαλος (Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών), Δημήτριος Λακασάς (Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος), Βασίλειος Γίδαρης (Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης), Κωνσταντίνος Δήμου (συνεργάτης Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος) και Ζήσης Αγγελίδης (Δρ. Υδρογεωλογίας Α.Π.Θ. και Πρόεδρος Ένωσης Επιχειρήσεων Θερμαλισμού Ελλάδας).
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση, η οποία είναι προς τιμήν των εθελοντών, συντελεστών, και χορηγών των επετειακών εκδηλώσεων του ΥΜΑΘ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ελεύθερης Μακεδονίας, με ομιλητές τους: Δρ. Κωνσταντίνο Παρθενόπουλο (Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης) και Βασίλειο Νικόλτσιο (Διευθυντή Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα).

Προηγούμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
Επόμενο άρθροΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΣΤΟ MONEY SHOW 2012 ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ