ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ypes press002
ypes press002
Κατ` εντολή του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, που βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΜΑΘ σύσκεψη για τον προγραμματισμό δράσης, στο πλαίσιο της τακτικής ετήσιας ενίσχυσης του Αρχαιολογικού Έργου στη Βόρεια Ελλάδα, από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, καθηγητές και ομότιμοι καθηγητές επικεφαλής Πανεπιστημιακών Ανασκαφών, καθώς και εκπρόσωποι των Εφορειών Αρχαιοτήτων της Βόρειας Ελλάδας.

 Για το έτος 2009, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης που είναι ο βασικός αρωγός του ανασκαφικού έργου και των εργασιών ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων στη Βόρεια Ελλάδα, υπολογίζεται να διαθέσει κονδύλια της τάξεως των 400.000 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ κ. GIOVANNI GUMIERO
Επόμενο άρθροΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ