Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ κ. GIOVANNI GUMIERO

1484397684
1484397684

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, δέχθηκε σήμερα στο ΥΜΑΘ εθιμοτυπική επίσκεψη Επιτελών της Ναυτικής Μοίρας του ΝΑΤΟ (Maritime Group 2) που κατέπλευσε την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Ιταλό Διοικητή της Μοίρας, Υποναύαρχο κ. Giovanni Gumiero.

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον μητροπολιτικό και αναπτυξιακό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ευρύτερα για τη Ν.Α. Ευρώπη η Θεσσαλονίκη με το επιτελικής θέσεως λιμάνι της, προς την κατεύθυνση της αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας των χωρών της περιοχής, σε ένα κλίμα διαρκούς ειρήνης και σταθερότητας.

 Ο Αντιναύαρχος κ. Giovanni Gumiero, ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τη σύνθεση της Νατοϊκής Μοίρας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.

 Ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, είχε επίσης την ευκαιρία να εκφράσει στον Ιταλό Διοικητή, τα συλλυπητήρια του και τα αισθήματα συμπαράστασης των Ελλήνων, για τα θύματα του σεισμού που έπληξε τη χώρα του.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ “ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2009”
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ