O YΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ‘ΙΘΑΚΗ’ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα επισκεφτεί αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου στις 11.30π.μ τη θεραπευτική Κοινότητα «ΙΘΑΚΗ» του ΚΕΘΕΑ στη Σίνδο.

Τον κ. Υπουργό θα υποδεχτούν ο Υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος «ΚΕΘΕΑ-Ιθάκη» κ. Βασίλης Καλαμπαλίκης, ο Διευθυντής του Λιθογραφείου του ΚΕΘΕΑ «Σχήμα και Χρώμα» κ. Γιώργος Καραβελάκης  και μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας.

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα ενημερωθεί για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ΚΕΘΕΑ και της «ΙΘΑΚΗΣ» το πρόγραμμα της οποίας παρακολουθούν αυτή την περίοδο 65 νέοι και νέες και θα συζητήσει με τους επικεφαλής και τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας, του τρόπους συμβολής του ΥΜΑΘ στην ενίσχυση του έργου του ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ‘ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2009’ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ “ΙΘΑΚΗ” -ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-