ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΜΑΘ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009 και ώρα 12¨00 το μεσημέρι στο ΥΜΑΘ,  με θέμα την έναρξη Προγράμματος Κοινωνικής Αρωγής που εκπονείται από το Υπουργείο, για το έτος 2009.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στοχευμένες και συνδυαστικές δράσεις στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Η έναρξη του προγράμματος, γίνεται με την υλοποίηση πρωτοβουλίας του ΥΜΑΘ για τη συνδυαστική στήριξη Πολύτεκνων Οικογενειών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Αγοράς της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνται στα σημεία εκτέλεσης των αναγκαίων έργων κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Για το λόγο αυτό, παρόντες στη συνέντευξη τύπου θα είναι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Χατζαρίδης, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων «η Μέριμνα» κ. Συμεών Ποιμενίδης.