ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης κληθείς να σχολιάσει τα στοιχεία περί μείωσης των δανείων προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά κατά το μήνα Ιανουάριο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία του ΤΕΜΠΜΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ήδη πάνω από 1,350 δισεκατομμύρια ευρώ σε δάνεια έχουν εγκριθεί, με περισσότερες από 11.500 αιτήσεις που διεκπεραιώνονται από 16 τράπεζες. Αυτό δείχνει ότι στις 38-39 μέρες που λειτουργεί το πρόγραμμα, έχεις σταθερά αυξητικό ρυθμό ανάπτυξης και δείχνει ότι το συγκεκριμένο μέτρο, του ΤΕΜΠΜΕ είναι χρήσιμο για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.»

Ο κ. Υπουργός, εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα απέσπασε τα εύσημα της Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. κ. Ντανέτας Χούμπνερ, που το χαρακτήρισε επιτυχημένο παράδειγμα για την εφαρμογή αναλόγων προγραμμάτων σε άλλες χώρες.

Προηγούμενο άρθροΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ