ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΑΠΟ 27/9/2008 ΕΩΣ 2/10/2008

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί, ως κεντρικός ομιλητής, στο 1ο Σεμινάριο Προβληματισμού και Επιμόρφωσης που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ στην Καβάλα, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Τη Δευτέρα  29 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 π.μ. ο κ. Τζίμας θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην Επιμνημόσυνη Δέηση για τα Θύματα της βουλγαρικής κατοχής και στην  κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των αδερφών Ζαχαροπούλου, στον Κορύλοβο Δράμας.

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου ο κ. Υπουργός θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία για την ημέρα μνήμης των Εθνικών μας ευεργετών  στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας και στις 11.00 π.μ. θα παραστεί στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ´ Σώματος Στρατού, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, στις 19.00 ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης στην εναρκτήρια τελετή του  1ου Πανελληνίου Συνεδρίου με θέμα  “Ο Ορφέας πηγή πολιτισμού – Η Θράκη ως τόπος έμπνευσης”,   παρουσία του  Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, στο Ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη.

 

Προηγούμενο άρθροΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ