ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ypes press002
ypes press002
          Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με αφορμή  τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει εκδήλωση για μαθητές δημοτικών σχολείων της Μακεδονίας και της Θράκης, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008 από τις 9.00π.μ. έως 13.30, στο κτίριο και τον προαύλιο χώρο του Υπουργείου.
          Στις 10.00 π.μ., ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας  θα μιλήσει στους  μαθητές που συμμετέχουν και θα φυτέψει μαζί τους,  συμβολικά, ένα δέντρο στην αυλή του Υπουργείου.
          Οι μαθητές θα ξεναγηθούν στους χώρους Υπουργείου,  θα μάθουν την ιστορία του και  θα συμμετάσχουν σε  εργαστήρια και δραστηριότητες για τη σωστή επιλογή φυσικών πόρων και προϊόντων, την ανακύκλωση, τις κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, την προστασία των αδέσποτων ζώων και την ανθοκομία κήπου.
          Την εκδήλωση,  που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, διοργανώνουν η Γενική Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του ΥΜΑ-Θ σε συνεργασία με τη Δ/νση Προστασίας και Ανάπτυξης του Θερμαϊκού Κόλπου  του ΥΜΑ-Θ και με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΤΕΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ