ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

1484398217
1484398217
          Ευρεία σύσκεψη με θέμα την πυροπροστασία του Αγίου Όρους πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Ιεράς Κοινότητας, στις Καρυές Αγίου Όρους την Πέμπτη  Μαΐου.
           Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις Καρυές, προήδρευσε ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του ΚεΔΑΚ καθηγητής Λουκάς Ανανίκας, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα και συμμετείχαν ο Αναπλ. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Κορτσάρης, ο αναπλ. διοικητής του Αγίου Όρους κ. Κασμίρογλου, εκπρόσωποι του ΚεΔΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, της Νομαρχίας Χαλκιδικής, του Δασαρχείου κ.α. φορέων.
           Συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου σχεδιασμού, οργάνωσης εφαρμογής του προγράμματος πυροπροστασίας του Αγίου Όρους και διάθεσης πιστώσεων για τη νέα θερινή περίοδο καθώς επίσης και θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας υλικοτεχνικής υποδομής.

Προηγούμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ‘ΡΕΥΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ
Επόμενο άρθροΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 400.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ