ΤΟ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ

1484398420
1484398420

 

       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κ. Νευροκόπι Δράμας, όπου στις 10¨00 το πρωί, είχε σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννόπουλο και αρμόδιους για την πολιτική προστασία φορείς της περιοχής, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία και τις χιονοπτώσεις.

          Ο κ. Υπουργός, ανακοίνωσε πως έχει ήδη υπογραφεί η απόφαση έκτακτης οικονομικής ενίσχυση του Δήμου Κ.Νευροκοπίου από το ΥΜΑΘ για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας στην περιοχής, καθώς το οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοιχτό παρά την ένταση των χιονοπτώσεων.

Ο κ. Τζίμας, ανακοίνωσε επίσης, πως το ΥΜΑΘ θα βοηθήσει στην αγορά ενός ακόμη ειδικά διαμορφωμένου οχήματος αποχιονισμού, για τα 17 δημοτικά διαμερίσματα του λεκανοπεδίου Νευροκοπίου.

 

Αμέσως μετά, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, μετέβη στην Εξοχή Δράμας, όπου επισκέφθηκε τον Μεθοριακό Σταθμό Ελληνοβουλγαρικής Φιλίας.

Ο κ. Υπουργός, σε εορταστικό κλίμα, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους αστυνομικούς και τους στρατιώτες του φυλακίου του Μεθοριακού Σταθμού, στους οποίους διένειμε δώρα, ενώ αμέσως μετά δήλωσε:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και της εθνικής κυριαρχίας, επιτελώντας παράλληλα ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, με τη συμβολή κάθε στελέχους, γυναίκας και άνδρα, κάθε αξιωματικού και στρατιώτη. Η Ελληνική Πολιτεία τους εμπιστεύεται και τους τιμά.»

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑΘ κ. Μ.ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΣΕΡΡΩΝ
Επόμενο άρθροΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ