Ο ΥΜΑΘ κ. Μ.ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΣΕΡΡΩΝ

ypes press002
ypes press002

       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του Δήμου και το 2008 για το καλό των πολιτών.

       Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να ενισχυθεί η συνεργασία Υπουργείου και Δήμου, σε επίπεδο προγραμματικής σύμβασης, για την οικονομική στήριξη έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, από πλευράς ΥΜΑ-Θ.

 

       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, το μεσημέρι μετέβη στο δημοτικό διαμέρισμα Θολού του Νομού Σερρών, όπου παρουσία της βουλευτού κ. Μαρίας Κόλλια και πλήθους τοπικών παραγόντων και πολιτών, επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο της κοινότητας, εκφράζοντας επαίνους για την εξαιρετική προσπάθεια που πραγματοποιείται εκεί, προκειμένου να διαφυλαχθεί και να αναδειχθεί ο λαογραφικός πλούτος της περιοχής.

       Ο κ. Υπουργός, σε συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Θολού κ. Αθανάσιο Καλογρεάκη, δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση από το ΥΜΑΘ, της συντήρηση των εκθεμάτων του Μουσείου, καθώς επίσης και για την ενίσχυση του τοπικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου.

 

       Αύριο, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα επισκεφθεί το Κ.Νευροκόπι Δράμας, όπου στις 10¨00 το πρωί, θα έχει σύσκεψη με αρμόδιους για την πολιτική προστασία φορείς της περιοχής, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις χιονοπτώσεις.

       Στις 12¨00 το μεσημέρι, θα μεταβεί στην Εξοχή Δράμας, όπου θα επισκεφθεί τον Μεθοριακό Σταθμό Ελληνοβουλγαρικής Φιλίας.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9” ΤΗΣ ΕΤ 3
Επόμενο άρθροΤΟ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ