Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑΘ, ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥΣ

1484398441
1484398441
          Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορτή των υπαλλήλων του ΥΜA-Θ και των οικογενειών τους, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Mediternanean,, παραβρέθηκε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μελίνα Μποτέλλη.
          Ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας μοίρασε δώρα στα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΜΑ-Θ, ευχήθηκε καλή χρονιά με αγάπη, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και τόνισε : «Εμείς οι πολιτικοί δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, χωρίς τη στενή συνεργασία με το  υπαλληλικό προσωπικό του ΥΜΑΘ. Γι αυτό και αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητές τους, διότι πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει στη συνεργασία των πολιτικών με τους υπαλλήλους.  Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες μου στο Υπουργείο, στους κατοίκους της Μακεδονίας και της Θράκης, σε όλους τους Έλληνες,   το 2008 να είναι ελπιδοφόρο, να ολοκληρωθούν οι  στόχοι  και οι επιδιώξεις τους, προκειμένου να ζήσουμε σε μια ακόμη περισσότερο φιλόξενη και κοινωνικά δίκαιη κοινωνία».
          Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης καθηγητής κ. Λουκάς Ανανίκας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κων/νος Παρθενόπουλος, τα διευθυντικά στελέχη και οι εργαζόμενοι του Υπουργείου με τις οικογένειές τους.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΣ “CITY PRESS”
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ