ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ

ypes press002
ypes press002

 

        Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας  θα επισκεφθεί αύριο το Νομό Πιερίας, όπου έχει συνεργασία με τους εκπροσώπους των αρχών και των τοπικών φορέων για θέματα του νομού.

         Ο κ. Τζίμας θα επισκεφθεί στις 10¨30 το πρωί το Δημαρχείο Κατερίνης όπου θα συναντηθεί  με τον Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη, ενώ στις 11¨00, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα όπου θα συναντήσει το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αγαθόνικο. Στις 11¨30 το πρωί ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα βρίσκεται στη Νομαρχία Πιερίας, όπου θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη παρουσία του Νομάρχη κ. Γιώργου Παπαστεργίου, των δημάρχων και εκπροσώπων των φορέων του νομού.

         Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα έχει συνεργασία στο ΥΜΑΘ με τον πρόεδρο του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ κ. Αναστάσιο Κονακλίδη (9¨00πμ), καθώς και με τον πρόεδρο του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης κ. Γεώργιο Τσάρα (10¨00πμ),  ενώ ακολούθως θα συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κ. Σπύρο Κουζινόπουλο.

         Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα βρίσκεται στη Φλώρινα, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 10¨30 το πρωί, για τον εορτασμό της 95ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης.

         Στις 20¨00 το βράδυ, ο κ. Υπουργός θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της Εκθεσης «Πλατείες της Ευρώπης» που οργανώνει η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης.

         Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραβρεθεί στις 12¨30μμ, στην τελετή λήξης του 4ου Τουρνούα Καλαθοσφαίρισης για ´Ατομα με Αναπηρία, που οργανώνει η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης στο ´Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Κραχτίδης Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ