ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ypes press002
ypes press002

        Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας παραβρέθηκε σήμερα,  στη Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο Υπουργός Τουρισμού κ. ´Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της Έκθεσης PHILOXENIA .

         Ο κ. Τζίμας  αφού χαρακτήρισε τη Philoxenia, ως μια από τις κορυφαίες και πλέον επιτυχημένες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου του τουρισμού,  δήλωσε : «Οι δράσεις του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, που ενισχύουν το πρόσωπο της Βόρειας Ελλάδας στην διεθνή τουριστική αγορά, εκτείνονται από τις πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος και ανάδειξης του φυσικού κάλλους πολλών περιοχών της Μακεδονίας και της Θράκης, μέχρι τη στήριξη δράσεων και έργων στον τομέα του πολιτισμού. Στο πλαίσιο της προώθησης πολιτικών αειφόρου ανάπτυξης το ΥΜΑ-Θ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε συνεργασία με κατά τόπους νομαρχίες και δήμους, για τη διαχείριση περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, καθώς και των παραδοσιακών οικισμών στη Β.Ελλάδα».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Κ. VALENTINA di GIORGI
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ