ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

1484398509
1484398509

 

         Να συνεργαστούν οι φορείς της Πιερίας για τη σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης με αντικείμενο την αξιοποίηση του Ολύμπου που αποτελεί σημείο αναφοράς της περιοχής, ζήτησε μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο νομό Πιερίας, όπου είχε συνεργασία με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των φορέων.

         Ο κ. Τζίμας, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κατερίνης, όπου συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη, την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα όπου συνάντησε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αγαθόνικο και τη Νομαρχία Πιερίας, όπου είχε συνεργασία με το Νομάρχη κ. Γιώργο Παπαστεργίου. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό με τη συμμετοχή των βουλευτών της Πιερίας, του Νομάρχη, των δημάρχων και εκπροσώπων των φορέων του νομού.   

         Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας τόνισε πως στο νομό Πιερίας εκτελείται κολοσσιαίο έργο από την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και επισήμανε τα εξής:

         «Ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου, η ετοιμότητα των φορέων του νομού για την σύνταξη μελετών που έχει ιδιαίτερη σημασία, σε συνδυασμό με την συνέχιση του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης, εγγυώνται την επίλυση ακόμη περισσοτέρων προβλημάτων της Πιερίας. Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, μέσα από το Πρόγραμμα Παραμεθορίων Περιοχών, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τη νέα προοπτική του ως Τελικού Δικαιούχου για την εκτέλεση έργων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, θα συμβάλλει με συγκεκριμένα έργα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του νομού Πιερίας.»

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ