Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ.

ypes press002
ypes press002

        Στη Φλώρινα και στην Καβάλα, θα συνεχίσει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, τον κύκλο των επαφών του, με αρχές και φορείς της Βόρειας Ελλάδας, με στόχο την εδραίωση αποτελεσματικής συνεργασίας.

        Ο κ. Υπουργός, θα επισκεφθεί τη Φλώρινα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

        Στις 17¨00 το απόγευμα, θα έχει σύσκεψη με το Νομάρχη κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, τους δημάρχους και εκπροσώπους φορέων του νομού, ενώ στις 19¨00, θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Φλώρινας για τα εγκαίνια της 1ης Εκθεσης Τοπικών Επιχειρήσεων και Προϊόντων.

       Ο κ. Τζίμας, θα βρίσκεται στην Καβάλα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

       Στις 17¨00 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Σιμιτσή και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ στις 18¨00 θα έχει σύσκεψη με το Νομάρχη κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή, τους δημάρχους του νομού και εκπροσώπους φορέων στη Νομαρχία.

Προηγούμενο άρθροΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ Α-ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ
Επόμενο άρθροO Γ. Γ. ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΤΑ – ΚΕΜΑΚ