O Γ. Γ. ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΤΑ – ΚΕΜΑΚ

ypes press002
ypes press002
        Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης καθηγητής κ. Λουκάς Ανανίκας, εκπροσώπησε τον Υπουργό κ. Μαργαρίτη Τζίμα, στην ημερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κ. Μακεδονίας, την Τρίτη Οκτωβρίου 2007, με θέμα τα «Διαπεριφερειακά Καινοτόμα Χρηματοδοτικά Εργαλεία στην Ευρώπη».

        Ο κ. Ανανίκας στο χαιρετισμό του υπογράμμισε :

        «Το θέμα του ευρωπαϊκού προγράμματος INFINTO, που υλοποιείται με το ΚΕΤΑ- ΚΕΜΑΚ επικεφαλής εταίρο, είναι εξαιρετικά επίκαιρο, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και διεθνές επίπεδο….Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του προγράμματος σε χρηματοδοτικά εργαλεία όπως τα Business Angels, Venture Capitals, Microcredits, και  Guaranties, είναι σίγουρο πως εμβαθύνει στο τρόπο λειτουργίας τους αλλά και στις άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις, που έχουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη των εθνικών οικονομιών τόσο των κρατών που συμμετέχουν όσο και των υπολοίπων κρατών – μελών της Ε.Ε.».

        Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν  εκ μέρους του ΚΕΤΑ- ΚΕΜΑΚ ο κ. Γεώργιος Κόκκας, o κ. V. Restaino από την Ιταλία, η κα N.Castellanoς Prados  και η κα Ν. Aljives Hurtado από την Ισπανία και ο κ. Zoltan Haasz  από την Ουγγαρία.

Προηγούμενο άρθροΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ