Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1484398555
1484398555

 

                Στη Φλώρινα συνεχίστηκε χθες ο κύκλος επισκέψεων του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να έχει άμεση συνεργασία με τις κατά τόπους αρχές και τους φορείς, για την αντιμετώπιση αναγκών και προβλημάτων σε κάθε νομό.

                Ο κ. Υπουργός, επισκέφθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Στέφανο Παπαναστασίου και το Νομάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο. Ακολούθησε σύσκεψη στη Νομαρχία, υπό τον Υπουργό κ. Μαργαρίτη Τζίμα, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. του ΥΜΑ-Θ κ. Λουκά Ανανίκα, του Νομάρχη, των δημάρχων του νομού, του προέδρου του ΤΕΙ, της διοίκησης του Επιμελητηρίου και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και του νομού της Φλώρινας.

               Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ανακοίνωσε την απόφασή του, να χρηματοδοτήσει το ΥΜΑ-Θ έργα και πολιτικές στη Φλώρινα, εφόσον βασίζονται σε ολοκληρωμένο σχεδιασμό που θα υποβληθεί.         

                Μεταξύ άλλων ο κ. Υπουργός τόνισε:

                «Είμαι αποφασισμένος, να στηρίξουμε ιδιαίτερα μικρούς δήμους που δεν έχουν επαρκώς στελεχωμένες τεχνικές υπηρεσίες, προκειμένου να συντάξουν μελέτες, ώστε να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους πόρους του Δ´ ΚΠΣ.»

                Ο κ. Τζίμας εγκαινίασε, χθες το απόγευμα, την 1η Εκθεση Τοπικών Επιχειρήσεων και Προϊόντων της Φλώρινας, δηλώνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για εκδηλώσεις του είδους, που συμβάλουν στην ανάπτυξη του επιχειρείν στην περιφέρεια και στην ανάδειξη της δημιουργικής συνεργασίας των τοπικών φορέων και δυνάμεων.

                Σήμερα το απόγευμα, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νομό Καβάλας, όπου θα έχει επαφές με το Δήμαρχο κ. Κώστα Σιμιτσή και ο Δημοτικό Συμβούλιο και με το Νομάρχη κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή, ενώ στις 18¨00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Νομαρχία σύσκεψη με τη συμμετοχή των δημάρχων και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του νομού.

               Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί στις 12¨00 το μεσημέρι την ΕΣΗΕΜ-Θ και εν συνεχεία στις 13¨00 μ.μ. την ΕΡΤ-3.

                Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα μεταβεί στη Βέροια, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και την Κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις για την Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης.

                Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, ο κ. Υπουργός θα συνεχίσει τον κύκλο των επισκέψεων στους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, επισκεπτόμενος το Νομό Κιλκίς, ενώ την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί το Νομό Ξάνθης.-

Προηγούμενο άρθροO Γ. Γ. ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΤΑ – ΚΕΜΑΚ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΣΗΕΜ-Θ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ-3