ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ Α-ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ

ypes press002
ypes press002

         Στενότερη συνεργασία του Υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης με το Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αλλά και με τον Οργανισμό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, προωθείται μετά τις σημερινές συναντήσεις του Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, με τον Πρόεδρο του Α-ΤΕΙ κ. Στυλιανό Ιωαννίδη και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου κ. Δέσποινα Μουζάκη.

                Ο κ. Υπουργός, ζήτησε να από τον Πρόεδρο του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, την πραγματοποίηση ενός διετούς προγραμματισμού εκδηλώσεων που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία του Υπουργείου και θα αποδεικνύουν τη διασύνδεση του ΤΕΙ με την  κοινωνία, καθώς και την υλοποίηση οικονομοτεχνικής μελέτης για τις όποιες θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις από τη λειτουργία των μεθοριακών σταθμών στη Μακεδονία.

                Ο κ. Τζίμας εξέφρασε στην καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το ενδιαφέρον του για το θεσμό και τόνισε ότι ενόψει του γεγονότος ότι το ΥΜΑ-Θ θα αποτελεί τελικό δικαιούχο για την εκτέλεση έργων και προγραμμάτων στο πλαίσιο του Δ´ ΚΠΣ, προτίθεται να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ
Επόμενο άρθροΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΘ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ