ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΥΜΑ-Θ

ypes press002
ypes press002
Μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Κομοτηνής, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας «Γυναίκα και Πολιτική», υποδέχθηκε, σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου στο ΥΜΑ-Θ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Λουκάς Ανανίκας.

Ο κ. Ανανίκας καλωσορίζοντας  μαθητές και  εκπαιδευτικούς, τους μετέφερε το μήνυμα του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή: « Η ευαισθητοποίηση μας στα θέματα ισότητας των δύο φύλων, σε όλους τους τομείς της προσωπικής, κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής γίνεται καθημερινά πράξη. Είναι υποχρέωση κάθε συντεταγμένης Πολιτείας να εντοπίζει την ανισότητα και τις διακρίσεις και να παρεμβαίνει νομοθετικά με στόχο την ισότητα και την ισονομία».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκε ο Γενικός Δ/ντής του ΥΜΑ-Θ κ. Κων/νος Παρθενόπουλος, οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για το ρόλο της γυναίκας στη πολιτική σήμερα και τις προοπτικές εξέλιξης τους, Ο κ. Ανανίκας τόνισε ότι: «Ο 21ος αιώνας ανήκει στις γυναίκες και οι αλλαγές που συντελούνται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δε θα αφήσουν ανεπηρέαστη την Ελλάδα»._

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ”