ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, κάλεσε σήμερα στο ΥΜΑ-Θ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νίκο Βεζυρτζή, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Απόστολο Οικονομίδη, τους κ. Γιώργο Κούδα, κ. Κούλη Αποστολίδη και τα λοιπά μέλη του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την εξεύρεση διεξόδου από τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αντικείμενο της συνάντησης και τα περιθώρια που έχει το Υπουργείο να βοηθήσει τη νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο κ. Καλαντζής δήλωσε τα εξής:

«Το να συζητάς διαρκώς χωρίς αποτέλεσμα κουράζει. Πρέπει να βρεθεί λύση και είναι εκ των ων ουκ άνευ η πρόθεσή μας να βοηθήσουμε σ` αυτή την κατεύθυνση. Το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ πραγματικά είναι το οικονομικό. Σε πρώτη φάση, πρέπει να εξακριβωθεί ποια είναι η πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Και από εκεί και πέρα, αφού υπάρχουν σοβαροί και καταξιωμένοι επιχειρηματίες, τους οποίους γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για την ειλικρινή διάθεσή τους και την ικανότητά τους να βοηθήσουν το σύλλογο, όλοι θα βοηθήσουμε, είτε είμαστε ΠΑΟΚτσήδες είτε όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό σωματείο. Τον αγαπάμε, όχι με λόγια, αλλά με έργα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.»

Από την πλευρά του, ο κ. Βεζυρτζής και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ευχαρίστησαν τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης για την πρωτοβουλία του και την ειλικρινή του διάθεση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και τόνισαν ότι η νέα διοίκηση θα αντιμετωπίσει με την ίδια ειλικρίνεια όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύονται στο σύλλογο τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και την αισιοδοξία τους για το μέλλον.-

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ 3Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ