ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
 Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα, σχετικά με την πορεία και τη σημασία των μεγάλων έργων της Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη έργα που επί δεκαετίες λίμναζαν στη στασιμότητα και τις συνεχείς αναβολές. Η προσπάθεια μας σε καμία περίπτωση δε σταματά και δεν ολοκληρώνεται μόνο με την υλοποίηση του Μετρό, της υποθαλάσσιας οδικής αρτηρίας και της επέκτασης του αεροδιαδρόμου. Η επέκταση του Μετρό προς τις ανατολικές και τις δυτικές συνοικίες της πόλης, η εξωτερική περιφερειακή οδός, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, η αναβάθμιση του λιμανιού μετά και την επέκταση του 6ου προβλήτα, είναι μόνο μερικοί από τους επόμενους στόχους μας.  Σε άμεση συνεργασία με τους φορείς, τα επιμελητήρια, τη Νομαρχία, τους Δήμους, αφουγκραζόμενοι και τις απόψεις των συμπολιτών μας, προχωρούμε στο σχεδιασμό των επόμενων βημάτων. Αυτών που θα δώσουν στη Θεσσαλονίκη το στόχο της ανάπτυξης για την επόμενη δεκαετία.»

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ.Γ. ΥΜΑ-Θ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ