ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ

1484398665
1484398665
Το μεθοριακό στρατιωτικό φυλάκιο των Ευζώνων επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ´ Σώματος Στρατού στρατηγό Ιωάννη Ζούκα.

Ο κ. Καλαντζής, χάρισε δώρα και έδωσε στους φαντάρους τις ευχές του για καλή χρονιά, καλό υπόλοιπο θητείας και καλή επιστροφή στη ζωή τους ως πολίτες, τονίζοντας ότι δεν πρέπει ποτέ τις γιορτινές αυτές ημέρες, να ξεχνάμε εκείνους που ξαγρυπνούν για την προστασία των συνόρων μας και βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους υπηρετώντας την πατρίδα.

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τέτοιες μέρες που οι στρατιώτες αφήνουν τη ζεστή αγκαλιά της οικογένειας για να επιτελέσουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, αξίζει να τους προσφέρουμε δώρα και τις ευχές μας για να μη νοιώθουν μόνοι και ξεχασμένοι. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους στρατευμένους νέους μας, ένα ειρηνικό νέο έτος.»

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑ – Θ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ