Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑ – Θ

1484398673
1484398673
Παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2006 στο Κυβερνείο, η καθιερωμένη γιορτή των υπαλλήλων του ΥΜA–Θ και των οικογενειών τους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με τιμητικούς επαίνους και χρηματικά βραβεία οι αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι εισελθόντες και οι αποφοιτήσαντες από ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης βραβεύτηκαν και οι υπάλληλοι που μέσα στο 2006 έλαβαν πτυχία ΑΕΙ και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

Ο κ. Γιώργος Καλαντζής μοίρασε δώρα στα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΜΑ-Θ, ευχήθηκε καλή χρονιά με αγάπη , υγεία, οικογενειακή ευτυχία και τόνισε «Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης έχει μπει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Υπουργείου για την καλή και εποικοδομητική μας συνεργασία και όλοι μαζί θα υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που θέσαμε για το 2007».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΥΜΑ-Θ κ. Σταύρος Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τον υπουργό για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την απονομή των τιμητικών και χρηματικών επάθλων και τόνισε το καλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της πολιτική ηγεσίας και των εργαζομένων του ΥΜΑ-Θ.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ