Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ypes press002
ypes press002

Κύριο μέλημα η εμπέδωση της ασφάλειας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 20 Απριλίου 2006, παρέστη στην τελετή αγιασμού των νεοϊδρυθέντων Τμημάτων Αλλοδαπών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο οίκημα του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κατσαντώνη, του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καλαντζής εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των δομών και υπηρεσιών της, με επίκεντρο την προστασία των πολιτών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και επισήμανε τη σημαντική συμβολή του έμψυχου δυναμικού της ΕΛΑΣ  στην εμπέδωση της ασφάλειας.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής τόνισε τα εξής:

«Αρχηγέ της ΕΛΑΣ, σας καλωσορίζουμε στη Μακεδονία και τη Θράκη. Είναι χαρά μας που βλέπουμε στο πρόσωπό σας έναν συμπατριώτη μας. Με την αναδιάρθρωση των δομών και υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, που έχει ήδη ξεκινήσει, επιτυγχάνεται όλο και περισσότερο η εμπέδωση της ασφάλειας και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Γνωρίζουμε ότι στο νομό Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμα ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές. Εργαζόμαστε όμως εντατικά προκειμένου να δώσουμε σύντομα λύσεις στα χρόνια αυτά προβλήματα.

Απευθυνόμενος στο έμψυχο δυναμικό της ΕΛΑΣ, θα ήθελα να επισημάνω ότι σε αυτή τη μεγάλη ακούραστη προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη δεν πρέπει να διαφεύγει από κανέναν ότι συμμέτοχοι είναι όλοι.
 
Δεν είναι διαφορετικά παιδιά οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι εργαζόμενα παιδιά, είναι εργαζόμενοι συνάνθρωποί μας, είναι σαν όλους τους άλλους εργαζόμενους που αγωνίζονται για το μεροκάματο, που αγωνίζονται για να φέρουν εισόδημα στην οικογένειά τους. Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και πάνω από όλα να τους ευχαριστούμε για την ελευθερία που μας παρέχουν μέσα από την αποστολή τους. Για τη δυνατότητα που μας παρέχουν ώστε να φύγει από μέσα μας ο φόβος. Γιατί όταν κυριαρχεί ο φόβος στους ανθρώπους τότε παύει να υπάρχει η δυνατότητα της δημιουργίας. Μόνον όταν ο άνθρωπος δρα και ενεργεί ελεύθερα, μπορεί να ανοίξει τα φτερά του και να αξιοποιήσει τις δημιουργικές του ικανότητες, όχι μόνο για το συμφέρον της οικογένειάς του αλλά για το συμφέρον όλης της κοινωνίας.

Με τη συνεργασία όλων των πολιτών, της τοπικής αυτοδιοίκησης των βουλευτών, των αντρών και γυναικών της ΕΛΑΣ θα δουλέψουμε για την ασφάλεια της κοινωνίας και την εξάλειψη του φόβου. Καλή Ανάσταση».

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’