ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής  επισκέφθηκε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (19-4-06), την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, για να ανταλλάξει ευχές με τους καταστηματάρχες και το καταναλωτικό κοινό.

Η επίσκεψη του υπουργού, στην κεντρική αγορά, είχε αφετηρία τα «Λουλουδάδικα»,  στη συμβολή των οδών Βασιλέως Ηρακλείου & Κομνηνών. Εκεί, συνάντησε και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, με τον οποίον περπάτησαν μαζί στις αγορές «Μοδιάνο» και «Καπάνι», ανταλλάσσοντας ευχές με πολίτες και καταστηματάρχες.

Αμέσως μετά, ο κ. Καλαντζής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως ξέρετε και τη Δευτέρα ήμουν εδώ, ανεπίσημα και αιφνιδιαστικά, προκειμένου να διαπιστώσω επιτόπου το κλίμα, τις τιμές και αν εξυπηρετείται ο κόσμος τις άγιες αυτές ημέρες του  Πάσχα. Αν χρειαστεί να είστε σίγουροι ότι θα ξαναέρθω ξαφνικά για να διαπιστώσω αν όλα πηγαίνουν καλά.

Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης εδώ στην Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης και επιβεβαιώνουμε, από τον έλεγχο που κάνουμε, ότι οι τιμές κινούνται σε λογικά επίπεδα. Εμείς ως Πολιτεία οφείλουμε να μεριμνούμε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την πάταξη της αισχροκέρδειας.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτούργησαν με επιτυχία μέχρι στιγμής και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Οι καταναλωτές όμως οφείλουν και αυτοί να ελέγχουν τις τιμές και τα προϊόντα και να μη διστάζουν να καταγγέλλουν κάθε παρανομία που πέφτει στην αντίληψή τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο πολίτης είναι πλέον υποψιασμένος και προσεκτικός πριν αγοράσει οτιδήποτε. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006