Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ

ypes press002
ypes press002

Πρόγραμμα

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα εγκαινιάσει τρία μεγάλα έργα της ΕΥΑΘ Παγίων, στο νομό Θεσσαλονίκης, τις ακόλουθες ημέρες:

– Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης, στο Ξενοδοχείο Ξενία – Ήλιος, στην Περαία.

Θα εγκαινιάσει το έργο: «Συμπλήρωση των δικτύων Ακαθάρτων Τουριστικών περιοχών Θεσσαλονίκης των δήμων Θερμαϊκού – Νέας Μηχανιώνας» (για το τμήμα του έργου της περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού).

– Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στο Κοινοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Πεύκων (Ρετζίκι).

Θα εγκαινιάσει το έργο: «Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων περιοχών Σίνδου και Πεύκων Θεσσαλονίκης» (για το τμήμα του έργου περιοχής Πεύκων).

– Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μηχανιώνας στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στην Πλατεία Παναγίας Φανερωμένης.

Θα εγκαινιάσει το έργο: «Συμπλήρωση των δικτύων Ακαθάρτων Τουριστικών περιοχών Θεσσαλονίκης των δήμων Θερμαϊκού – Νέας Μηχανιώνας» (για το τμήμα του έργου της περιοχής του Δήμου Μηχανιώνας).

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ: “ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”