ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ Α.Ε. ΖΗΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ

ypes press002
ypes press002
Έκτακτη σύσκεψη με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. κ.κ. Γιώργο Μπαλαφούτα και Αθανάσιο Τζακόπουλο είχε, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου 2005, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης.

Θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα συνεργασίας, που προέκυψαν τον τελευταίο μήνα, μεταξύ των δύο υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρίας.

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης -και στην εν λόγω συνάντηση- αναγνώρισε ότι και οι δύο εργάστηκαν προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης και ισχυροποίησης της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και τους κάλεσε, σε μια τελευταία προσπάθεια, να συνεργαστούν. Ωστόσο, κατά τη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκε πως η συνεργασία μεταξύ τους είναι πλέον αδύνατη, γεγονός, που είχε επισημανθεί εδώ και έναν μήνα από τον κ. Τζακόπουλο.

Για το λόγο αυτό ο Υ.Μ.Α.-Θ., ως εποπτεύων Υπουργός, ζήτησε τις παραιτήσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., πριν η μεταξύ τους κακή σχέση επηρεάσει αρνητικά την απρόσκοπτη λειτουργία και την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρίας.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ”