ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης  επισκέφθηκε, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (28-4-05), την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, για να ανταλλάξει ευχές με τους καταστηματάρχες και το καταναλωτικό κοινό.

Η επίσκεψη του υπουργού, στην κεντρική αγορά, είχε αφετηρία τα «Λουλουδάδικα»,  στη συμβολή των οδών Βασιλέως Ηρακλείου & Κομνηνών. Εκεί, συνάντησε και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, με τον οποίον περπάτησαν μαζί στις αγορές «Μοδιάνο» και «Καπάνι», ανταλλάσσοντας ευχές με πολίτες και καταστηματάρχες.

Αμέσως μετά, ο κ. Τσιαρτσιώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Στην αγορά υπάρχει επάρκεια αγαθών και ένα μεγάλο εύρος τιμών για όλα τα βαλάντια. Οι τιμές των κρεάτων, ελληνικών και εισαγόμενων, είναι ικανοποιητικές, όπως και αυτές των οπωροκηπευτικών, με εξαίρεση τη ντομάτα. Ο ελεγκτικός μηχανισμός του Υπουργείου Ανάπτυξης και των αρμόδιων υπηρεσιών της Νομαρχίας, λειτούργησε άψογα ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας, νοθείας και εξαπάτησης των καταναλωτών, οι οποίοι ούτως ή άλλως πρέπει να μην εφησυχάζουν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές τους, να ελέγχουν τιμές και προϊόντα και να καταγγέλλουν αμέσως κάθε παρανομία που πέφτει στην αντίληψή τους. Οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν όλη τη διάρκεια των εορτών προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά η αγορά για το συμφέρον όλων, καταναλωτών και εμπόρων. Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά» 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ
Επόμενο άρθροΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ Α.Ε. ΖΗΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ