ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 4/3/2005 ΕΩΣ 7/3/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 19:00
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΜΑ-Θ καθηγητή Λουκά Ανανίκα, θα εγκαινιάσει τη 18η DETROP (Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, ποτών και μηχανημάτων).

· Τόπος: Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ημιώροφος περιπτέρου 15.

_______________

ΩΡΑ 20:00
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Ισμαήλ και Ρόζα» του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Γιαννέλη – Θεοδοσιάδη και θα μιλήσει γι’ αυτό.

· Τόπος: Βιβλιοπωλείο «Ιανός», Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη.

 
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 09:30
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα δεχθεί εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κύπρο Χρυσοστομίδη.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

_______________

ΩΡΑ 19:00
Ο κ. Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ηρακλής Πτολεμαϊδας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας θα τιμήσει τον Υπουργό ως πολιτικό του Νομού Κοζάνης για την έως τώρα επιτυχή του πορεία.

· Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 09:30
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της ημερίδας με τίτλο «Πετρελαιοκίνηση: Λύση ή αδιέξοδο» και θα μιλήσει σχετικά με το θέμα.

H ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του ΥΜΑ-Θ και τη διοργανώνει η αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ECOCITY, με τη συνεργασία σημαντικών πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων.

· Τόπος: Αίθουσα «Δίας» του ξενοδοχείου «Mediterranean Palace».

_______________

ΩΡΑ 20:00
Ο κ. Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί στην εκδήλωση με θέμα «Η Μετα-Ολυμπιακή πρόκληση της Ελλάδος», που οργανώνει η Επιτροπή Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβαραμόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Ορφανός και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστος Ζαχόπουλος.

· Τόπος: Ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς», Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Κ. ΚΥΠΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ