Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗN ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, σήμερα το πρωί (Σάββατο 19-3-2005), παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην τακτική συνεδρίαση του Προεδρείου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (Σ.Α.Ε.), στη Θεσσαλονίκη.

Ο Υπουργός, σχετικά με τη συνεδρίαση, η οποία σήμερα ολοκληρώνει τις εργασίες της, τόνισε πως «επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη θέληση όλων για ομοψυχία, συνεργασία, συναίνεση στον Ελληνισμό της Διασποράς».

«Φέτος είναι καθοριστική χρονιά με την οργάνωση της Παγκόσμιας Συνέλευσης. Τα χρονικά περιθώρια που έχουμε στη διάθεσή μας δεν είναι ανεξάντλητα, ας βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιαρτσιώνης.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης: «Πρέπει να προετοιμαστούν και να δοθούν οι οριστικές απαντήσεις στα προβλήματα και να δρομολογηθεί η σταδιακή υλοποίηση όλων των δράσεων. Είναι η χρονιά που όλοι μας θα δώσουμε εξετάσεις: α) Στο να παραμερίσουμε κάθε είδους σκοπιμότητα β) Στο να παραμερίσουμε το προσωπικό προς όφελος του συλλογικού. Η αναγνώριση και η επιβράβευση αυτής της τάσης θα έρθει από μόνη της, όταν σύντομα θα καταγραφούν τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Τσιαρτσιώνης, επισήμανε: «Να είστε βέβαιοι ότι ακούμε με προσοχή τους προβληματισμούς σας, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις επισημάνσεις σας, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας και έχουμε ζωντανό το όραμα για έναν δυνατό Οικουμενικό Ελληνισμό στον 21ο αιώνα».

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-3-2005 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2005
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ