ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 11/2/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 09:30
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα «Επικοινωνία – Ευρωπαϊκή προοπτική και ο ρόλος των δημοσιογράφων», που οργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και με τη συμμετοχή της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης.

· Τόπος: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, Θεσσαλονίκη.

_____________

ΩΡΑ 12:00
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου αυτοματοποιημένου σταθμού αυτοκινήτων στη ΧΑΝΘ, του «Central Parking ΧΑΝΘ», τoν οποίo θα εγκαινιάσει ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γεώργιος Σουφλιάς.

· Τόπος: Νικολάου Γερμανού 1, ΧΑΝΘ.

_______________

ΩΡΑ 17:00
Ο κ. Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διημερίδα με θέμα «Η Συνταγματική Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», που συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

· Τόπος: Ξενοδοχείο «Φιλίππειον», Θεσσαλονίκη.

_____________

ΩΡΑ 19:00
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα εγκαινιάσει την έκθεση αρχιτεκτονικής με θέμα «Ψηφιακές τοπο-γραφίες», την οποία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η HELEXPO A.E. και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της INFACOMA.

· Τόπος: Περίπτερο 2, Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ