ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ

ypes press002
ypes press002

Ανήμερα στο Διοικητήριο

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το πρωί του Σαββάτου της 1ης  Ιανουαρίου 2005, παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου. Κατόπιν δέχθηκε μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου καθηγητή Λουκά Ανανίκα ευχές από επίσημους εκπροσώπους φορέων και πολίτες της Θεσσαλονίκης στο Διοικητήριο.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε στο χώρο του γραφείου του ΥΜΑ-Θ, ο κ. Τσιαρτσιώνης, αφού ευχήθηκε στον κάθε ένα ξεχωριστά «Καλή Χρονιά», προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μια πλούσια σε διεθνή και εθνικά γεγονότα χρονιά φεύγει. Το 2004 μεγάλωσε η Ευρώπη, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις στο εσωτερικό της χώρας, επήλθε πολιτική αλλαγή και, κυρίως, συνειδητοποιήθηκε η δύσκολη οικονομική και παραγωγική κατάσταση της χώρας. Η προσπάθεια που απαιτείται στην καινούργια χρονιά, το 2005, είναι η συνέχιση των σταθεροποιητικών δράσεων και τα νέα “ανοίγματα” της χώρας. Η προσπάθεια αυτή ξεπερνάει τα όρια και τις δυνατότητες μιας κυβέρνησης και “ακουμπάει” όλο το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και των απλών πολιτών της χώρας. Το στοίχημα για να κερδηθεί χρειάζεται βαθιά συνειδητοποίηση του ρόλου του καθενός μας».

Από τις 11 το πρωί, μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκαν το Διοικητήριο επίσημοι εκπρόσωποι φορέων  και  πολίτες, όπως ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, οι Βουλευτές κ.κ. Στέλιος Παπαθεμελής,  Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Ζαχαράκης και Δημήτρης Γαλαμάτης, ο Διοικητής του Γ´ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Χρήστος Βαφειάδης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Τσιότρας, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Κωνσταντίνος Βαβούσκος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος, ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Γεώργιος Θεάκος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Παλιννοστούντων Ομογενών του ΥΜΑ-Θ κ. Χρήστος Καμενίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Νικολαϊδης, εκπρόσωποι του προξενικού σώματος, των επιμελητηρίων και κομματικών οργανώσεων.  

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 6/1/2005