Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ

ypes press002
ypes press002

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κυβερνείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2004, η γιορτή, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, των υπαλλήλων του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.  Η εκδήλωση έγινε στο Κυβερνείο, όπου οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους διασκέδασαν μέσα σε μία γιορταστική ατμόσφαιρα, με εδέσματα των ημερών και ειδικό μουσικό πρόγραμμα.

Οι οικοδεσπότες, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης με τη σύζυγό του Δήμητρα και τις δύο θυγατέρες τους, μοίρασαν δώρα στα παιδιά. «Απόψε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά, γιατί έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε εκτός δουλειάς, να γνωριστούν οι οικογένειές μας», είπε χαρακτηριστικά ο ΥΜΑ-Θ.

Ο Υπουργός δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει το προσωπικό και τους άμεσους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την ανάπτυξη και προκοπή του τόπου. «Αυτό το διάστημα, χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο τη στήριξή σας. Πρέπει όλοι να “βάλουμε τα δυνατά μας” για να είμαστε έτοιμοι,  ώστε μέχρι  το τέλος Ιανουαρίου του 2005, να υλοποιήσουμε το κυβερνητικό σχέδιο, που προβλέπει την αναβάθμιση του υπουργείου μας. Αυτού του “θεσμικού γίγαντα”, που πρέπει να ανταποκριθεί στο ρόλο του», είπε χαρακτηριστικά ο ΥΜΑ-Θ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΥΜΑ-Θ κ. Σταύρος Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τον υπουργό για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων στις δραστηριότητες του υπουργείου.

Στη γιορτή, εκτός από τον Υπουργό και την οικογένειά του, ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΥΜΑ-Θ καθηγητής Λουκάς Ανανίκας, ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού κ. Δημήτρης Μαρμαράς, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Κωνσταντίνος Παρθενόπουλος και οι διευθυντές των τμημάτων του ΥΜΑ-Θ.

Προηγούμενο άρθροΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΜΑ-Θ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ