ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

ypes press002
ypes press002

Ο ΥΜΑ-Θ κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης και συνεργάτες του επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Σερρών, το φυλάκιο Προμαχώνα και το δημαρχείο Σιδηροκάστρου

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης επισκέφθηκε, το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2004, το νομό Σερρών, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΥΜΑ-Θ καθηγητή Λουκά Ανανίκα, τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού κ. Δημήτρη Μαρμαρά και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Παρθενόπουλο.

Αρχικά, ο υπουργός με τους συνεργάτες του και μαζί με τον νομάρχη Σερρών κ. Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου, επισκέφθηκαν το Παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Σερρών, ευχήθηκαν στα παιδιά καλή ανάρρωση και τους μοίρασαν δώρα. «Βρισκόμαστε κοντά τους, για να συμπαρασταθούμε στη δική τους μικρή, προσωρινή περίοδο ανάρρωσης, να τους ευχηθούμε περαστικά και καλή αποκατάσταση της υγείας τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιαρτσιώνης.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το ακριτικό φυλάκιο του Προμαχώνα, όπου δώρισε ένα πλυντήριο ρούχων, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των στρατευμένων και εδέσματα των ημερών. Μετά την επίσκεψη, ο ΥΜΑ-Θ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στους ανθρώπους που η πατρίδα τούς ανέθεσε τη φύλαξη των συνόρων της, θέλουμε, αυτές τις ώρες, να σταθούμε ιδιαίτερα κοντά τους, να τους δώσουμε κουράγιο και τις ευχές μας, για την ομαλή ολοκλήρωση της αποστολής τους. Θέλουμε να  συναισθανθούν ότι αποτελούν ενιαίο και αναπόσπαστο μέρος της διοικητικής μηχανής ενός συγκροτημένου σοβαρού κράτους. Πέραν του συμβολισμού των ημερών, τους επισκεφθήκαμε γιατί θέλουμε να τονίσουμε ότι η πολιτική ηγεσία “βάζει τα δυνατά της”, προκειμένου η χώρα να “ανοίξει” νέους δρόμους ανάπτυξης».

Η επίσκεψη στο νομό ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο Σιδηροκάστρου. Εκεί ο υπουργός και το υπόλοιπο κλιμάκιο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν με τον δήμαρχο κ. Αθανάσιο Σπάση όχι μόνο ευχές, αλλά και απόψεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ