ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ (ΒΙΕ)

ypes press002
ypes press002

Στη Γαλλία ο ΥΜΑ-Θ Γιώργος Πασχαλίδης για τη Γενική Συνέλευση του Γραφείου Παγκόσμιων Εκθέσεων (ΒΙΕ)

Διήμερη επίσκεψη εργασίας, την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2002, θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης επικεφαλής ελληνικής αποστολής που θα παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση του ΒΙΕ (Νίκαια -Μονακό-Γαλλία 2,3.12.2002).

Στις δύο μέρες της Γενικής Συνέλευσης του Γραφείου Παγκόσμιων Εκθέσεων μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες των 5 χωρών (Ρωσία, Κίνα, Κορέα, Πολωνία και Μεξικό) που διεκδικούν να διοργανώσουν την Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ του 2010 και θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία μεταξύ των αντιπροσώπων του ΒΙΕ που θα αναδείξει την νικήτρια. Επίσης θα παρουσιαστεί η έκθέση προόδου προετοιμασίας της Ιαπωνικής πόλης Aichi που θα διοργανώσει την ΕΧΡΟ του 2005.

Στην Ελληνική αποστολή μαζί με τον ΥΜΑΘ συμμετέχουν οι: Δημ. Μπακατσέλος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΣΕΔ, Χρ. Γερούκης Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO, Αλ. Μηλιαρέσης Πρέσβης εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Ελ. Ράπτη εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μ. Μίσσα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΒΙΕ και Π. Λάμψα σύμβουλος του ΥΜΑΘ.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ V. M. LYTVYN
Επόμενο άρθροΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2003