ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2003

ypes press002
ypes press002

Μήνυμα του ΥΜΑ-Θ Γιώργου Πασχαλίδη για το νέο έτος 2003

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης αφού παρέστη στην επίσημη Δοξολογία του Νέου έτους στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, δέχθηκε ευχές για το νέο έτος στο ΥΜΑΘ, όπου και δήλωσε:

“Εύχομαι σε όλους μια καλύτερη ζωή σ’έναν πιο δίκαιο κόσμο, με σταθερότητα και ειρήνη, μ’ένα μέτωπο λογικής σ’όλη τη διεθνή κοινότητα, με ανάπτυξη παντού και ευημερία για όλους. Αξίζει να συμφωνήσουμε πως οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη.

Η Ελλάδα το 2003 με την άσκηση της Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων. Μπορούμε αυτόν το ρόλο να τον διαδραματίσουμε με επιτυχία. Το 2003 είναι η χρονιά της Θεσσαλονίκης με την Σύνοδο Κορυφής τον Ιούνιο όπου θα κεφαλοποιήσουμε τα αποτελέσματα της Ελληνικής Προεδρίας. Το 2003 είναι μια χρονιά συστηματικής προετοιμασίας της υποψηφιότητας για την Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ 2008. Θέλουμε μ’αυτό το πολυεπίπεδο γεγονός να παρουσιάσουμε το 2008 μια Θεσσαλονίκη πιο οργανωμένη, ευρωπαϊκή μητρόπολη, μια αναπτυγμένη Βόρεια Ελλάδα, μια Νοτιανατολική Ευρώπη σε φάση βιώσιμης ειρήνης και ανάπτυξης. Πάμε για να πετύχουμε, πάμε όλοι μαζί με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση”.

Προηγούμενο άρθροΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ (ΒΙΕ)
Επόμενο άρθροΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ