Επίσκεψη του κ. Θ. Καράογλου στο χώρο δημιουργίας του μεγάλου Μητροπολιτικού Πάρκου “Παύλου Μελά”

ypes press002
ypes press002

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ “ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ”

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα επισκεφθεί το χώρο δημιουργίας του μεγάλου Μητροπολιτικού Πάρκου στο Δήμο Παύλου Μελά.

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο “Παύλου Μελά”, κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη, θα ενημερωθεί για την πορεία ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου και την αποκατάσταση των διατηρητέων κτισμάτων.

Με αφορμή την αυριανή επίσκεψη στο χώρο δημιουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου “Παύλου Μελά”, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ανέφερε πως “η αξιοποίηση του δημόσιου χώρου του πρώην στρατοπέδου έχει βαρύνουσα σημασία για το σύνολο της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης. Ως Κυβέρνηση δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ταχύτατη υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου, ώστε μέσα από την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ένα όνειρο δεκαετιών της τοπικής κοινωνίας να γίνει επιτέλους πράξη και ο χώρος να αποτελέσει πόλο υπερτοπικών δραστηριοτήτων.

Προηγούμενο άρθροΘ. Καράογλου από τα Γρεβενά: “Η ελευθερία θέλει αρετή, τόλμη και ομοψυχία”
Επόμενο άρθροΠαράταση υλοποίησης δράσεων των έργων, του Εθνικού Σκέλους του ΠΔΕ, του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης με διακριτικούς τίτλους: “ΣΤΗΡΙΖΩ”, “ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ” και “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” (Α.Π.: 4852/14-10-2020).