Οδηγίες για τη συμπλήρωση του ενιαίου εγγράφου από τους αιτούντες και Οδηγίες προετοιμασίας φακέλου που αφορούν την: “Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης δράσεων για το έργο «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων προώθησης στοιχείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Παραδοσιακών τοπικών Προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη», με διακριτικό τίτλο “ΠΑΡΑΓΩ” (Α.Π. : 2778/13-05-2019)”.

ypes press002
ypes press002

Οδηγίες για τη συμπλήρωση του ενιαίου εγγράφου από τους αιτούντες και Οδηγίες προετοιμασίας φακέλου που αφορούν την : “Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης δράσεων για το έργο «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων προώθησης στοιχείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Παραδοσιακών τοπικών Προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη», με διακριτικό τίτλο “ΠΑΡΑΓΩ” (Α.Π. : 2778/13-05-2019)”.

1. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ (PDF)

2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΦΑΚΕΛΟΥ (PDF)

ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “ΠΑΡΑΓΩ”

Προηγούμενο άρθροΤο ΥΜΑ-Θ συναντά την τέχνη – Το Πρόγραμμα Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων και Εκθέσεων Έργων Τέχνης «Η Τέχνη στο Στάδιο» στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, εγκαινίασε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, «Στο Κόκκινο» 91,4 fm και στη δημοσιογράφο Ευγενία Χατζηγεωργίου «Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται να απαντήσει αν θα διατηρήσει τα μέτρα»