Συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τον πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σταμάτη Αγγελόπουλο

Messenger_creation_ee5fdd0e-9af5-44fb-aa5b-e98641830c98

Messenger_creation_4176c5c7-0c96-436c-9974-931fe4a54a31

Συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τον πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε.  Σταμάτη Αγγελόπουλο

Σήμερα Δευτέρα 1-7-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών, υπεύθυνου για θέματα της Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τον Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με στόχο τη συνεργασία κατά το προσεχές διάστημα μεταξύ του ΥΜΑΘ και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της αξιοποίησης του κοινωνικού κεφαλαίου των περιοχών της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε τη θέση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σπουδαιότητα της συνεργασίας του Υφυπουργείου με τα Πανεπιστήμια της Βορείου Ελλάδος και ειδικότερα με το ΔΙ.ΠΑ.Ε. ως κέντρο ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο Πρύτανης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. ανέπτυξε τις δυνατότητες του Πανεπιστημίου ως πόλο ανάπτυξης και δημιουργίας συνεργασιών με επιχειρήσεις και φορείς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Τέλος επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές με την πραγματοποίηση και άλλων συναντήσεων για τον καθορισμό του μεταξύ τους πλαισίου συνεργασίας.

Προηγούμενο άρθροΕυρεία σύσκεψη για την πυροπροστασία της Μακεδονίας και της Θράκης
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα για την απώλεια του Γιώργου Σγουράκη